Friday, October 22, 2010

Berjaya Steel Sdn. Bhd.















Hari ni aku dan beberapa ofismate aku mengadakan lawatan mengejut ke kilang Berjaya Steel di Nilai..sebab selama ni aku view dalam internet jer...kami bertolak dalam pukul satu sebab rehat hari jumaat lama sikit..so bolehlah tengok apa-apa yang berkenan di hati..

Sampai sana dalam 1/2 jam aja..puas jugak mencari kilang ni lagipun semua kngkawan aku tak familiar ngan kawasan kilang kat sini..lepas hampir 1 jam mencari aku terjumpa dengan mixer yang menjadi pujaan hatiku...aku mesti beli kali ni sebab dah lama aku teringin buat roti..so,sesapa yang berhajat nak buat bisnes in future bolehlah buat survey ke kilang ni nanti...hope enjoy layan gambar ni..

No comments:

Post a Comment

Post a Comment